Web Analytics Made Easy - Statcounter

عدیل سروری زرگر روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به آغاز توزیع تخم نوغان برای پرورش پاییزه کرم ابریشم در کشور افزود: خراسان رضوی، خراسان شمالی، گلستان، مازندران، گیلان و زنجان از استان های مستعد برای پرورش پاییزه کرم ابریشم است که توزیع تخم نوغان پاییزه در آنها انجام می‌شود.

رییس مرکز توسعه نوغانداری کشور با اشاره به وقفه ۲۳ ساله توزیع تخم نوغان برای پرورش پاییزه کرم ابریشم گفت: امسال چهارمین سالی است که توزیع تخم نوغان پاییزه در کشور انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه توسعه پرورش پاییزه کرم ابریشم به اقتصادی شدن محصول کمک می کند، افزود: این مهم موجب می شود که کشاورز سالی ۲ بار پرورش کرم ابریشم را انجام دهد و از نظر اقتصادی برای وی صرفه بیشتری داشته باشد.

رییس مرکز توسعه نوغانداری کشور بیان داشت: هر جعبه تخم نوغان پاییزه امسال مانند توزیع در فصل بهار، با قیمت یارانه‌ای، ۱۵ هزار تومان بین نوغانداران کشور توزیع می شود که نسبت به سال گذشته افزایش نداشته‌است.

وی با بیان اینکه هر کیلو پیله‌تر ابریشم امسال حدود ۲۳۰ تا ۲۶۰ هزار تومان از سوی نوغانداران فروخته شد، افزود: این قیمت مناسب، موجب رضایتمندی و رغبت نوغانداران نسبت به پرورش کرم ابریشم شده‌است.

تعداد نوغانداران کشور ۲۹ هزار و ۵۰۰ نفر است که سالانه با توجه به فعالیت آنها برای پرورش کرم ابریشم متغیر است، ۳۱ استان کشور در زمینه صنعت نوغانداری فعالیت دارند اما در این میان گیلان به عنوان قطب تولید پیله تر ابریشم و خراسان رضوی علاوه بر برخورداری از رتبه دوم تولید پیله تر با تولید ۸۵ درصد نخ ابریشم کشور پایتخت ابریشم کشی ایران به شمار می‌روند.

٩ هزار و ٩٢ خانوار در استان گیلان به پرورش کرم ابریشم مشغول هستند که سالانه حدود  ۴۹۳ تن پیله ابریشم تولید می کنند، بهار امسال در پرورش کرم ابریشم افزون بر ۱۶ هزار جعبه و پاییز نیز ۶۰ جعبه تخم نوغان توزیع شده‌است.

با پرورش هر جعبه تخم نوغان به طور متوسط ۳۵ کیلوگرم پیله تر ابریشم تولید می شود، از هر پنج کیلوگرم پیله تر پس از فرآوری یک کیلوگرم نخ ابریشم خام حاصل می‌شود.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی رشت گیلان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی رشت گیلان وزارت جهاد کشاورزی رشت گیلان پرورش کرم ابریشم توزیع تخم نوغان پیله تر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۳۸۲۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش تولیدات آبزیان فرآوری چهارمحال وبختیاری به ۳۶ هزار تن

نماینده مردم شهرکرد، بن، سامان و فرخشهر در مجلس شورای اسلامی گفت: تولیدات آبزیان بسته‌بندی و فرآوری‌شده استان از ۲۲ هزار تن در ۱.۵ سال گذشته به ۳۶ هزار تن در سال رسیده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، احمد راستینه در حاشیه افتتاح  و کلنگ‌زنی طرح‌های کشاورزی و دامپروری استان، اظهار داشت: واحد فرآوری و بسته‌بندی آبزیان شهرکرد با سرمایه‌گذاری و تسهیلات 570 میلیارد ریالی و با اشتغال 30 نفر مستقیم و 100 نفر غیرمستقیم به بهره‌برداری رسید.

وی با بیان اینکه این اقدام گام مهمی در افزایش ظرفیت بسته‌بندی و فرآوری آبزیان استان برداشته شد، مطرح کرد: با همت دوستان در جهاد کشاورزی استان و شیلات استان، در 1.5 سال اخیر میزان تولیدات بسته بندی آبزیان استان از 22 هزار تن به 36 هزار تن در سال رسیده است.

نماینده مردم شهرکرد، بن، سامان و فرخشهر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه استان چهارمحال و بختیاری گام بلندی در تکمیل زنجیره ارزش آبزیان و خوراک آبزیان برداشته است، گفت: نیاز است این زنجیره‌های ارزش با ارتقاء ساختار اداری شیلات استان، تکمیل شود.

راستینه با بیان اینکه اداره شیلات استان به اداره کل ارتقاء پیدا خواهد کرد، اظهار کرد: یکی از کارهای مهم دیگر که در استان انجام شده است، آغاز ایجاد مرکز ملی تشخیص آبزیان و مرکز تحقیقات آبزیان در استان است که در تکمیل زنجیره ارزش و ارتقاء کیفیت تولیدات استان و کشور مهم خواهد بود.

وی با بیان اینکه از سال 98 کار مجتمع پرورش اسب شهرکرد آغاز شد و در دو سال گذشته با پیگیری‌های مستمر توسط مسئولان استانی این مجتمع آماده کلنگ زنی شد، عنوان کرد: این مجتمع پرورش اسب یکی از بزرگترین مجتمع‌های کشور خواهد بود.

راستینه با اشاره به هزینه 1500 میلیارد تومانی برای احداث مجتمع پرورش اسب 2000 راسی، خاطرنشان کرد: این مجتمع پرورش اسب بعنوان یک مدل موفق پرورش اسب مخصوصا اسب‌های ورزشی و مسابقاتی خواهد بود.

انتهای پیام/7540

 

دیگر خبرها

  • ابتکار شهرداری سمنان برای تقویت گردشگری جاده ابریشم ایران
  • آیا روغن های آلوده در کشور توزیع شده است؟
  • سهمیه آرد نانوایی های تالش افزایش یابد
  • در نظر داریم امسال حدود ۱۱ هزار معلم در خراسان رضوی جدید جذب کنیم
  • جشنواره گردشگری جاده ابریشم سمنان برگزار می‌شود
  • سمنان میزبان جشنواره «تاسکا» شد
  • افزایش ۹ برابری توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان یزد
  • توزیع روزانه قارچ در سطح کشور به ۸۰۰ تن رسید
  • افزایش تولیدات آبزیان فرآوری چهارمحال وبختیاری به ۳۶ هزار تن
  • برگزاری جشن کارگری شهرداری سمنان با نام «سپاس کارگر»